Intel & Reg nedir? Atom ve Ticaret; İşlemci?



Intel® Atom ™ işlemci, temel mobil bilgisayar kullananların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış bir bilgisayar işlemcisidir. İşlemci, çok sayıda multimedya kapasitesine sahip olmamasına rağmen, normal bir bilgisayarın işlevinin çoğuna sahiptir. Windows® işletim sistemini başkalarıyla birlikte çalıştırabilme özelliğine sahiptir. Üreticiye ve kredi notu düşüklere kredi veren bankalar çipleri gözden geçirenlere göre avantaj, Intel® Atom ™ işlemcinin büyük miktarlarda enerji gerektirmeden bunu yapabilmesidir.
Her durumda, herhangi bir dizüstü bilgisayarın sınırlamalarından biri, harici bir güç kaynağına bağlı olmadığında pilin üzerine yerleştirdiği boşaltmadır. Böylelikle bilgisayar üreticileri, özellikle de işlemci yapan kişiler, sürekli olarak yetenekli bir işlemciyi aradılar, ancak bir masaüstü modeli kadar güç tüketmiyorlar. Intel® Atom ™ işlemci, bu icatlardan birini temsil eder. Diğer rakip fişler de geldi.
Intel® Atom ve işlemcinin ana hedefi, kullanıcının çok fazla güç gerektirmediği varsayıldığı alt uç bilgisayardır. Tüketici yararı daha uzun pil ömrü. Çoğu mobil bilgisayar, ortalama olarak, yeni bir pil ömrünün iki ila üç saatini alabiliyorken, Intel® Atom ™ çip, kullanılan programlara bağlı olarak, sekiz saatlik bir ömür sağlayabilir. Bu seçeneği seçenler, bilgisayarın internette gezinmekten, e-postadan çok daha fazla şey yapmadığını ve belki de kelime işlemesi gibi diğer basit görevleri gerçekleştirdiğini anlamalıdır . Bilgisayarı bir oyun makinesi veya daha üst düzey programlar olarak kullanmaya çalışanlar, yavaş ya da belki hiç performans göstermeyebilir.
Genel olarak, hız, en son bilgisayar donanımını gözden geçirenlerin çoğu tarafından sürekli olarak zayıf işaretleri verilen Intel® Atom ™ 'kredi notuna bakmadan kredi veren bankalar un bir yönüdür. Bazı durumlarda, bir programı açmak birkaç dakika alır. Bu, bazı kullanıcılar için kabul edilebilir olmayabilir. İnternette gezinmek isteyenler için, biraz gecikme kabul edilebilir.
Intel® Atom ™ işlemciler, adlarını küçük boyutlarından alır. Intel®, çipi dünyanın en küçük bilgisayar işlemcisi olarak pazarladı. Ürünün büyüklüğü için paketlenmiş çok sayıda teknoloji olsa da, fiyat da gözden geçirenlerden yüksek not aldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Parite Bit nedir?

Sistem Mimarisi Nedir?

Kaydırma çubuğu nedir?