PHP'de Soyut Bir Sınıf Nedir?



HypertextPreprocessor (PHP), web sitelerinde öncelikli olarak kullanılan çok amaçlı bir dil olarak hizmet veren bir betik dilidir ; veritabanlarına konuşur, özel efektler ve mantık oluşturur ve web sitesi üyelerini yönetmek gibi idari işlevler konusunda yardımcı olur. PHP'deki sınıf kodu, sürekli olarak kullanılabilecek bir kodlama kapsülü yapmak için kullanılır, kredi kartı başvurusu Worldböylece programcının her bir örnek için aynı kodlamayı yazması gerekmez. Soyut sınıf PHP5 ile tanıtıldı PHP'de, düzenli sınıfına benzer ancak sınıfının kodunun bazı gerekli olacak zaman özel kullanım düzgün çalışması için diğer bölümler tanımlanması gerekir ise, kullanılır. PHP'deki soyut sınıf, genel veya korunmuş olarak ayarlanabilir, ancak özel değildir.
Genel bir sınıf PHP'de çalışmanın yolu programcıya, bir araç için kodlamanın daha sonra geri çağrılabileceği bir “başlık” gibi bir başlık vermesidir. Bu sınıf içerisinde, programcı, bir aracı sola veya frene çevirmek için bir takım talimatlar yazacaktır. Bu tür kodlama, nesne yönelimli kodlamayı veya kodun parçalarını kendi kod kümelerine sahip nesneler halinde ayıran kodlamayı öykünür. PHP doğal olarak nesne yönelimli bir kod değildir, ancak bu yöntemle öykünebilir.
PHP'de soyut bir sınıf benzer şekilde inşa edilmiştir. PHP'deki soyut bir sınıfla kodlamanın ana farkı, sınıf yapısının “sınıf” yerine “soyut sınıf” ile başlamasıdır. Bu kod yapıldığında, programın bakması için eksik bir kılavuz oluşturur; Tamamlanmamış kılavuz daha sonra doldurulabilir.
Tamamlanmamış bölümler, program sırasında soyut sınıf çağrıldığında doldurulur. Örneğin, taşıtın soyut sınıfı, arabalar, kamyonlar ve motosikletler gibi her türlü araçla çalışan temel talimatlara sahip olacaktır. Yine de her aracın kendine özgü ihtiyaçları vardır ve soyut sınıf, programcının bu araçların her bir araç için ayrı bir kod yazmasına gerek cepten kredi kartı başvurusukalmadan bu özel ihtiyaçları karşılamasını sağlar. Bu, kodlamayı daha verimli hale getirir, hataları en aza indirir ve soyut sınıfı kullanan her nesnede hızlı değişiklikler yapmayı kolaylaştırır.
PHP sınıfları genel, korunan veya özel olarak belirtilir. Bu etiketlerin her biri, kullanıcının erişim seviyesine göre kodun görünürlüğünü sınırlayan bir kalkan görevi görür. Bir sınıfın genel olarak ayarlanması, herhangi bir kullanıcının kodu görmesini, korunan durum sınırlarını kodun bazılarına izin vermesini ve özel olarak yalnızca belirtilen kullanıcıların kodu görmesine izin verir. PHP'deki özet sınıf, genel veya korunmuş olarak ayarlanabilir, ancak özel olamaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Parite Bit nedir?

Sistem Mimarisi Nedir?

Kaydırma çubuğu nedir?