Pop-up engelleyici nedir?



Pop-up engelleyiciler, bireylerin internette gezinirken istenmeyen reklamların yeni bir pencerede açılmasını engelleyen veya engelleyen yazılım uygulamalarıdır. Günümüzde pek çok Web tarayıcısı, açılır pencerenin açılmasını önlemek veya engellemek için son kullanıcının serbest bırakılmasını sağlayan ücretsiz bir açılır pencere engelleyici yazılımı kredi kartı başvurusu Worldile donatılmıştır. Tarayıcının bu özelliği içermemesi durumunda pop-up engelleyici yazılımı indirmek de mümkündür .
Açılır pencereler genellikle belirli bir web sayfasıyla veya tek bir web sitesinin parçası olan tüm sayfalarla ilişkilendirilmiş reklamlardır. Bu pencereler, son kullanıcının belirli bir sayfaya geçişi sırasında otomatik olarak açılır ve ana tarayıcı penceresi üzerinden görüntülenir. Bu, kullanıcının görüntülemek istediği web sayfasına bakmaya devam etmeden önce kapatmak için reklamı el ile tıklaması gereken bir durum oluşturur.
Pop-up engelleyici yazılımı ile, son kullanıcılar bu reklamların tamamen yeni bir pencerede açılmasını engelleyebilir. Bu, özellikle ilgi çekici olmayan can sıkıcı reklamlarla uğraşmak zorunda kalmadan İnternet'te gezinmeyi mümkün kılar. Yazılım indirildikten ve etkinleştirildikten sonra, tüm pop-up reklamlar görünmesini engelleyerek, göz atma deneyimini daha keyifli hale getirir.
Son kullanıcı, belirli bir web sitesiyle ilişkili pop-up reklamları görüntülemek isteyebileceğinden, pop-up engelleyici yazılımların çoğu, ayarların seçilen sitelerde reklamların gösterilmesine izin vermesini mümkün kılar. Bu iki yoldan biriyle gerçekleştirilebilir. Öncelikle, son kullanıcı yazılımı tek bir oturum için pop-up reklamlara izin verecek şekilde yönlendirebilir. Böylece, kullanıcı belirli bir web sitesinde kaldığı sürece reklamların görünmesine izin verebilir. İkinci alternatif ise, pop-up engelleyiciye, kullanıcının belirli bir web sitesini ziyaret ettiği her zaman reklamların gösterilmesine izin vermesi talimatı vermesidir. Bu ikinci seçenek, pop-up teknolojisinin, cepten kredi kartı başvurususitenin hizmetlerinden en fazla yararı elde etmenin ayrılmaz olduğu siteler için idealdir.
Pop-up engelleyici yazılımı satın almak mümkün olsa da, çoğu tarayıcıların en son sürümleri, temel özellik olarak pop-up koruması içerir. Bununla birlikte, eski tarayıcı sürümlerini kullanan kişiler, belirli bir tarayıcı yazılımı ile uyumlu ücretsiz pop-up engelleyici indirmeleri kullanabilir. Bu ücretsiz sürümler çoğu durumda iyi çalışır ve İnternet açılır pencere engelleyicisi etkinliğinin sıklığını çok etkili bir şekilde en aza indirmeye yardımcı olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Parite Bit nedir?

Sistem Mimarisi Nedir?

Kaydırma çubuğu nedir?