Yazdırılabilir Kuponları nereden alabilirim?



Yazdırılabilir kuponlar, evde veya ofiste basılabilen çevrimiçi kuponlardır ve daha sonra katma değerli indirimler için perakende mağazalara alınır. Tüm perakendeciler basılabilir kuponları kabul etmese de, sahte güvenlik stratejileri ile dolandırıcılık faizsiz kredi veren bankalarazaltıldığı için daha geniş kabul görmeleri beklenmektedir .
Yazdırılabilir kuponlar genellikle “kupon web siteleri” aracılığıyla sunulur. Bu sitelerin bazıları üye kaydı ve kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler gerektirir. En azından, bu genellikle tam ad ve adres, cinsiyet, yaş, çocuk sayısı ve e-posta adresini içerir. Kayıt süreci ayrıca anket soruları da içerebilir.
Üye profillerin gerekli olduğu durumlarda, cazip olması muhtemel kabul edilen ürünler pazarlamak için kullanılırlar. Üyelik karşılığında, yazdırılabilir kuponlar ve çevrimiçi kullanılabilecek kuponlar için siteyi arayabilirsiniz. Kategoriler arasında market kuponları, seyahatle ilgili kuponlar, evcil hayvan ürün kuponları ve diğer birçok kupon türü bulunur.
Her ne kadar basılabilir kuponlar ürün kodu ve aktive edilmiş link kuponları kadar bol olmasa da , yazdırılabilir kuponları bulabileceğiniz bazı yerler arasında SmartSource , ValPak , CoolSavings , Funtasia , TheCouponClippers ve eSmarts yer almaktadır . Yazdırılabilir kuponlar ve diğer birçok indirim kuponu sunan bir site üyelerine, üyelerin kullandığı her kuponda% 25'e varan geri ödeme imkanı sağlar. Bu site, eBates sahiptir GoodHousekeepingonay damgası. 2006 yılı Ağustos ayı itibariyle Hizmet Şartları sözleşmesine göre, her eleme satışıyla çevrimiçi bir hesapta nakit tahakkuk eder. Para, her üç ayda bir çekle ödenir ve üyeye 5,01 ABD Doları (USD) 'den fazla gelir sağlanmıştır.
Markete yazdırılabilir kuponlar almaktan kaçınmak isterseniz, bazı marketler artık “tıklama” kuponları sunuyor. At Upons.com , sörfçü, bakkal seçmek onlar kasiyere normalde mevcut olur kulüp kartından numarasını girin ve sadece istedikleri kupon tıklayın. İndirimler otomatik olarak alışveriş kartına yatırılır. Sadece bir dahaki sefere bakkaldaki eşyaları al ve kupon miktarı (kartları) kartın bir tokatıyla otomatik olarak çekilecek. Bu yazdırılabilir kuponlar ile ilgili kredisiz borç paradolandırıcılık sorunlarını önler ve müşteri için daha uygundur.
Yazdırılabilir kuponlar sunan birçok site, üyelerin özel bir baskı programı indirmesini gerektirir . Yazdırma programı çok küçük ve kurulumu kolaydır. Sahte koruma programlarının dahil edilmesiyle yazdırılabilir kuponların satış noktasında incelemeyi geçmesini sağlar. Yine de, tüm perakendeciler basılabilir kuponları kabul etmiyor, bu yüzden yerel satıcılarla görüşün.
Bu makale sadece bilgilendirme amaçlıdır ve belirtilen sitelerin herhangi birinin onaylanması amaçlanmamıştır. Bu sitelere herhangi bir şekilde ilişkin bir eğilim yoktur. Kişisel bilgileri gönüllü hale getirmeden veya çevrimiçi programlara katılmadan önce, Federal Ticaret Komisyonu (FTC), tüketicileri ilgili Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikalarını dikkatli bir şekilde okumaları için teşvik eder .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Parite Bit nedir?

Sistem Mimarisi Nedir?

Kaydırma çubuğu nedir?