Yazılım Tasarım Araçlarının Farklı Türleri Nelerdir?



Bir bilgisayar yazılımı parçası tasarlamak , bilgisayar programları olduğu kadar çok şekilde yapılabilir. Yazılım tasarım araçları, acemi ev tasarımcılarından kolej düzeyinde eğitim gerektiren programlara kadar çeşitli kullanım ve karmaşıklık düzeylerine sahiptir. faizsiz kredi veren bankalarEn yaygın kullanılan programlardan bazıları C ++, Java ve Python içerir.
Yazılım tasarım araçlarının hepsi aynı bilgisayarda çalışan bir dijital program oluşturma hedefine sahiptir. Programın otomatik mi yoksa yarı otomatik mi olduğu, tasarımcının bir ürünü değil, aynı zamanda yazılımı oluşturmak için kullanılan yazılımın bir sonucudur. Her bir araç, bir video oyunu, muhasebe yazılımı veya veri yönetim sistemi tasarlıyor olsaydı, bu hedeflere ulaşmak için kendi dilini kullanır, ancak her komutu bilgisayarların anlayabileceği bir ikili kod haline getirir.
C ++, geliştiriciler için en popüler yazılım tasarım araçlarından biridir. Bu, statik olarak yazılan ve serbest form kullanan, genel amaçlı bir tasarım programı olarak kabul edilir. Video oyunlarından uygulama yazılımlarına , yüksek performanslı sunucu uygulamalarına ve çok daha fazlasına kadar her şeyin oluşturulmasında kullanılır . Bu tasarım aracı, öğreticiler ve uygulamalarla öğrenilebilir, ancak aynı zamanda kolejlerde yazılım geliştirme derslerinde de sıklıkla öğretilir .
Yaygın olarak kullanılan yazılım tasarım araçlarından bir diğeri de Java'dır. Java, C ++ ile birçok benzerlik paylaşır, ancak nesne yönelimli özellikleri yerine Smalltalk ve Objective modellenir. Ayrıca, video oyunlarından ve uygulama yazılımlarından masaüstü yazılımlarında da kullanılır ve aynı zamanda cep telefonu yazılımı için de popüler bir seçimdir . Küçük miktarlarda yer alan karmaşık programlar oluşturma yeteneği, telefonun sınırlı kapasitesine kolayca entegre olmasına yardımcı olur.
Python başka bir popüler yazılım tasarım aracıdır. Genellikle kredisiz borç paradaha karmaşık bir iş yaratmanın bir yolunu arayan C ++ ve Java deneyiminden oluşan büyük bir tasarımla tasarımcılardan yararlanır. Python hakkında ilginç olan bir şey, diğer birçok yazılım şirketlerinden farklı olarak, kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından işletilmekte ve ücretsiz olarak indirilebilir.
Bunlar, yazılım tasarım araçlarının en popüler üç formatıdır, ancak mevcut olan tek seçenek değildir. Perl, Redhat, WebSphere, .NET ve diğerleri gibi programlar, yazılımları sıfırdan oluşturmak için farklı yollar sunar. Program ne olursa olsun, her biri müşteriler tarafından kullanılacak bir program oluşturmanın bir yolunu sağlamayı amaçlamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Parite Bit nedir?

Sistem Mimarisi Nedir?

Kaydırma çubuğu nedir?